Tiimituote.fi on Valkekaosken Silkkipainon verkkokauppa.

Tiimituote.fi on verkkokauppa Valkeakosken Silkkipainossa painettaville tuotteille, hinnat ovat yksikköhintoja ilman painatusta. Suuremmissa erissä ota yhteyttä myynti@tiimituote.fi

Tilaa painettavat tuotteet suoraan verkkokaupasta, näin helpotat ja nopeutat tilaustasi huomattavasti.

Lähetä tämän jälkeen haluttu painatus myynti@tiimituote.fi ja kerro haluamasi painatuksen koko, paikka ja määrä.

Otamme sinuun yhteyttä kertoaksemme painatuksen hinnan ja vasta sinun hyväksyttyäsi lopullisen hinnan laitamme tuotteet tuotantoon. 

Olemme keränneet verkkokauppaan kaikki suosituimmat tuotteemme, olethan yhteydessä myynti@tiimituote.fi jos et löydä täältä mieleistäsi, valikoimassamme on hurja määrä tuotteita näiden lisäksi joten varmasti löydämme juuri sinullekkin oikean tuotteen.

HUOM! kaikki tuotteemme valmistetaan tilaustyönä joten toimitusajat vaihtelevat.

Tyypillinen toimitusaika tuotteilemme on 2 viikkoa. 

Printer vahvista brändiäsi

Vaihtoehtoja profiili-pukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear -mallistosta!

Craftin valikoimasta löytyy paljon profiilipuolelle sopivia tuotteita niin takkeja kuin muitakin vaatteita. Ihmiset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft -tuotemerkin – Enjoy the hard work!

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Omalla painatuksella