Tiimituote.fi on Valkeakosken Silkkipainon verkkokauppa.

Tiimituote.fi on verkkokauppa Valkeakosken Silkkipainossa painettaville tuotteille. Kaikki hinnat sivustolla ovat yksikköhintoja ilman painatusta.

Tilattuasi haluamasi tuotteet lähetä haluamasi painatus sekä painatuksen paikka, koko ja määrä sähköpostiimme myynti@tiimituote.fi. Kerromme sinulle painatuksen hinnan ja hyväksyttyäsi sen laitamme tilauksesi tuotantoon. Olemme keränneet verkkokauppaan kaikki suosituimmat tuotteemme. Jos et löydä mitä etsit ja suuremmissa tilauksissa, ota yhteyttä myynti@tiimituote.fi, niin pyrimme löytämään sinullekin sopivan ratkaisun!

Printer vahvista brändiäsi

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

Craftin valikoimasta löytyy paljon profiilipuolelle sopivia tuotteita, niin takkeja kuin muitakin vaatteita. Ihmiset, jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä, valitsevat Craft -tuotemerkin – Enjoy the hard work!

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä.

Vaihtoehtoja profiilipukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear -mallistosta!